Tuesday, 18 June 2013

Giveaway Maniac from Muna & Iyraa

46 pemenang dicari!!


Barangan blog
  • Bloglist x10
  • Review x7
  • Doodle x4
  • Half doodle x3

Barangan pos
  • Bookmark x5
  • Keychain felt x2
  • Appletox x2
  • Korean blouse x1
  • Baju Tribal x1 *ditukar
  • Skirt labuh x1
  • Keychain nama x2
  • Hand sleeves for men, black x2
  • Kraftangan Sarawak x1
  • Blanket x1
  • Patung TED (15cm) x1
  • Patung Pooh (15cm) x1
Topup
  • RM5 x3

Fiq Izumi First Giveaway!


Syarat-Syarat :

image Follow blog ni dan ini
image Like fanpage ini
image Tekan    ~ Jujur ye ;) ~
image Letak tajuk sebagai 'Fiq Izumi First Giveaway!' dan letak banner tu kat blog anda dan backlink kan ye

Segmen Topup By Emas Putih Part #3

As-Salam


Segmen Topup by Emas Putih Part #3
Klik banner di atas kalau nak join.

Ada 40 x Topup RM5 untuk dimenangi !!
Tarikh tamat : 23 Jun 2013

Monday, 10 June 2013

Simple Giveaway by Nabeel Fikree



Assalamualaikum.


Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!


Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!


NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !




1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha

Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog dan Warganegara Malaysia.
2) Tinggal di Malaysia
3) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
4) Follow, Add Friend dan like sponsor.
5) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
6) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  


Follow Blog Sponsor




Like Fan Page Sponsor





 Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 
CAPTURE BOOTH 
MAKAN COKELAT ZAI 
NATURACTOR COSMETICS 
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI 
NUR IZZUREEN 
SITI NOR AMIERA 

Klik Iklan Sponsor 
 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 + Percuma Baucer RM50 bagi pembelian Kad Kahwin
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


 Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang
Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang
Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 
Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 170!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*

Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

 

Mini Giveaway by Najwa Ayuni


KLIK BANNER UNTUK JOIN

TAG
ALIA AHMAD
AFIZA

1st Topup Giveaway by Y.E.A =)


KLIK BANNER UNTUK JOIN

JUNE GIVEAWAY BY SYIERA !




KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :

Barangan Pos Dan Cash Money
Topup
  • RM 5 Maxis / Celcom / Digi ( Sold Out Scarves ) - 1 pemenang
  • RM 10 Maxis / Celcom / Digi ( Mysara ) - 1 pemenang
  • RM 5 Maxis / Celcom / Digi ( Norazmiera ) - 1 pemenang
  • RM 3 Maxis / Celcom / Digi ( Nur Hafiza ) - 2 pemenang *Hadiah akan bertambah jika lebih daripada 50 orang*

PEMILIHAN PEMENANG
100 % KHIDMAT PAK CIK RANDOM
*semua orang berpeluang untuk menang*
  

TAG
- ALIA AHMAD
- NUR ASYIKIN

Sunday, 9 June 2013

Holiday GiveAway By Adam Faiz


HAI GUYS! JOM JOIN GA OHSEM NI!!
Sebanyak 28 HADIAH ditawarkan!

KLIK banner kat atas atau KLIK SINI untuk JOIN!!
SYARATNYA Yang simple! tak Perlu buat ENTRI hanya COPYPASTE coding yang disediakan!!

JOM JOIN!

Thursday, 6 June 2013

Thursday, 30 May 2013

3rd Annivesarry GA Blog by Emas Putih

As-Salam


22 MAY 2013 - 05 JUNE 2013


GILA GILA Giveaway by Alja

klik banner tuk join

Hadiah pilihan

JAM & TOPUP RM10

TAG
dinni
azlan

1st BIGGEST GIVEAWAY BY O.S.M


TAG
nurul huda
dinni
Azlan
Asmira

TARIKH TAMAT : 31/05/13

Special Giveaway by Syazlia & Diana


Senarai Hadiah yang AWESOME!
 
- 5 Doodle by Miss Wawa
- 2 Header by CikJariManis
- 2 Tudung bawal by 4u Muslimah
- 2 mask muka by Anis
- 1 Novel by Anis
- 1 cursor by Zahirah *Design mengikut kehendak pemenang
- 2 long necklace by Miss Firaa
- 1 tudung ready made by Pemborong
- 1 Minuman BerryRich by Serbaneka
- 1 hadiah misteri by Cik Teha *Misteri gila tau!
- 1 MP3 by Hafizah
- 2 topup RM5 by Hafizah
- 5 tudung bawal tribal by De Bawal
- 2 topup RM10 by Mysara
-2 Keronsang Reben by Siti Zawiah
- 6 tomato, 6 appeltox, 6 shiseido by Anseneda

Thursday, 23 May 2013

Wednesday, 22 May 2013

Monday, 20 May 2013

First Giveaway By Anadiera


 

klik banner atas untuk join

Syarat-Syarat :

1) Terbuka kepada semua blogger Malaysia 
2) Click SINI SINI  *join group tu dan untuk penambahan hadiah
3) Like fanpage,follow dekat sidebar dan follow blog ni *wajib 
4) Buat satu entry yang bertajuk "First Giveaway By Anadiera"
 5) Copy banner diatas *jangan lupa backlink okay 
6) Tag seberapa banyak kawan *wajib(sekurang-kurangnya seorang)
7)  Like semua fanpage sponsor : *wajib

Mega GiveAway By Adam Faiz



SYARAT -SYARAT

1.Follow blog ni
2.Buat entri yang bertajuk "Mega GiveAway By Adam Faiz"
3.Copy,banner kat atas tu,dan backlinkan ke entri ini
4.Tinggalkan Link penyertaan korang kat kotak komen  di  entri ini SAHAJA
5.Wajib FOLLOW ,LIKE,KLIK sponsor.
6.Warganegara MALAYSIA sahaja