Wednesday, 24 April 2013

Simple Giveaway By Azlan



 
 
Cara-caranya :-
  •  WAJIB buat satu entry tentang giveaway ini dan tampal banner yang comel diatas dan backlink ke entry ini.
  • Letakkan link entry anda tadi di ruangan komen entry ini
  • Tag 2 orang dan pastikan dia tahu 
  • WAJIB follow blog Alan
  • WAJIB Follow blog kesemua sponsor dan like fanpage sponsor
  • SUNAT follow twitter sponsor
  • WAJIB klik link tambahan  
  • Alan akan check semua diatas dan didapati ada kes penipuan automatik tak dapat hadiah walaupun layak
 
TAG
Maryam
asyikin

Mega Giveaway by FY & NEB


Syarat-syarat Untuk Blogger:-
1. Follow blog Fayun & Nabiha
2. Follow twitter Fayun & Nabiha *bagi yang ada sahaja
3. Klik SINI | SINI | SINI . *tunggu sampai habis loading
4. Buat satu entry "Mega Giveaway by FY &NEB" bersertakan:
- banner + backlink ke entri ini.
5. Follow seeeeeeemua sponsor.
6. Tinggalkan link post contest ni dalam kotak komen.
*****7. Like gambar INI | INI.


Giveaway by DI #2



Syarat

1) Warganegara Malaysia.
2) Follow blog, follow twitter, like fanpage, follow friends, klik iklan dan like gambar sponsor yang akan letak di bawah ni k :)
3) Copy banner dan backlinkkan ke entry ini.
4) Tulis tajuk "Giveaway by DI #2"
5) Tinggalkan link entry di entry ini sahaja.

 

Mini GiveAway by ainamansor.com


Bismillahirahmanirrahim...


 photo bannerGA-2_zpsa0ed0dc9.gif


Langkah mudah untuk join:

1. Klik link 1 dan 2, tunggu sampai habis loading! Kalau tipu, tak berkat oooo :p

2. Follow Aina Mansor, Sheila Salim, Normi Nieza, Farah Waheeda, Budak Vanila dan Adam Faiz

3. Add to G+ Circles +Aina Mansor , +Farah Waheda Wahid dan +Normi Nieza

4. Like page

5. Buat entri bertajuk Mini GiveAway by ainamansor.com

6. Copy coding yang disediakan dan pastekan ke dalam entri


7. Tinggalkan URL entri dalam ruangan komen ini SAHAJA!


Terpulang untuk tag blogger lain ataupun tak :)

Senarai hadiah:
Top referral
URL blog akan diblast kepada 10,000 cbox menggunakan software Referrer X
Kelebihan : UV akan meningkat dan follower akan bertambah

Random.org
Blog review x 5 - Farah Waheeda
Topup RM5 x 2 - Normi Nieza
Blog review - Budak Vanila
Topup RM 10 x 1 - Sheila Salim
Blog review x 3 - Sheila Salim
Banner blog x 2 - Adam Faiz
Tapak iklan x 2 - Adam Faiz
29/3/2013 - 29/4/2013

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2


Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2




LIKE gambar uzu kat SINI <-- ini ja syarat. SO kena wajib like taw !
komen  kat gambar tu , Jom wechat !

Tuesday, 23 April 2013

Bubbly & Associates Giveaway


SYARAT2 PENYERTAAN

1) Follow Blog Farah's Bubblynotes

2) Follow Blog Sponsors:

3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:


(WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)

4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
Bubbly & Associates Giveaway

5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "

Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana

6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...

7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI

8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...

Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI

MINI GA 2




SYARAT
1. Buat Entry,Tajuk dan letakkan banner (backlink)
2. Tinggalkan url entry (url blog tidak di terima)
3. Yang belum follow blog ni..sila follow dulu ye
4. Nak tag rakan digalakkan tapi tak wajib ye :)

Monday, 22 April 2013

Top up Giveaway by Zeera




SYARAT -SYARAT :
 
1. Mestilah follow Blog Zeera
2. Klik sini, sini dan sini  .tunggu hingga habis loading *akan disemak !
3. Letak banner atas ni dan link ke blog Zeera.
4. Tag sorang blogger yang korang suka
 
TAG
AIDA

Mini Segmen by DiyanaHani



Hadiah yang bakal dimenangi.
1) Bekas pensel rilakkuma.-(1)
2) Button badge DiyanaHani.(5)
3) Keychain anak patung.
4) Topup RM5(1)

Segmen 1 : Exchange Link Sambil Menang Topup



nk join klik banner

TAG
- Aida -

Segmen Suka-suki



SYARAT-SYARAT :

1.Follow blog ZA .
2.Like fbpage INI .
3.Klik iklan dan tunggu sampai habis loading. TEKAN SINI *TOLONG JUJUR*
4.Follow.Like semua sponsor ye. *AKAN DIPERIKSA*
5.Buat entry,letak banner cun kat atas tu dalam entry dan tinggalkan link entry dalam komen 

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY



SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : I LOVE BLOGGING
3. Tajuk SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini

MINI CONTEST:KIRA BATU KRISTAL by MAMA DARWIISH



JAWAPAN : 46


HADIAH :
1x gelang kristal pink
1x gelang kristal blue
1x brooch kristal 
1x brooch pearl
2x bloglist  
2x blog di rivew *new
TAMAT : 
30 APRIL 2013

GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"


GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"

 

kina meletakkan nama giveaway ini sebagai  "GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"
 adalah kerana.......(lengkapkan ayat anda)


GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA

adalah kerana

KINara KInatARA Blogger yang Penyegan orangnya.. 

 

giveaway segan silu by kinara kinatara di taja oleh  Afie Qaisarah,Baju Muslimah Awanazstyle,EyQin AsyiQin,Qaseh FarraBlogspot, SyieraShiera, Heirizalieyana,YanaMissNick Collection,De' Wanie Scarf and Shawls,Ain Al-Khawlani,Tudung Bawal Trendy (Marsya Scarf),Sanvirus Owl,kak deqla,kak sue-rya,kak nurul.mama alya boutique, karukordjagaus, kak ayu,tudung 4u,Aimi Munirah,Shuhada Shah,Cyda Yusof

Sempoi Giveaway by Aliya Tralala



Syarat-Syarat:
-Wajib Follow blog Aliya dan Tralala dan Sini
-Wajib Like fanpage Aliya Tralala dan Sini
-Wajib Follow,Like sponser.
-Buat satu entry ringkas tentang Sempoi Giveaway by Aliya Tralala
-Dah siap,hantar link ga sahaja ke comment box only!

Topup Giveaway by SD and Mailey



 Syarat-syarat ::
  • Anda mestilah Blogger dari malaysia
  • Follow Blog SD , Mailey dan juga para Sponsor
  • Like fanpage SD, Mailey dan sponsor [bagi yang ada facebook]
  • Tag kawan korang.. *bagi meriah kan lagi GA ni
  • SPONSOR JUGA BOLEH JOIN
  • Buat Entry bertajuk " Topup Giveaway by SD and Mailey " dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link entry anda di kotak komen.
  • Tamat pada 24.04.2013 jam 12petang

First Giveaway By Anis



FIRST GIVEAWAY ini berlangsung selama sebulan dari 25.03.2013 hingga 24.04.2013 . 

Para sponsor :

Aimi Rahim | Eyna | Fifi | Syahira | Kak Ain | CikGadis | Izzati | Precious Cla | Aien | Ismah |  Anaziah Online Boutique Anaziah Baby & Kidswear  | BK


Hadiah :

Mousepad ( Design sendiri ) Mug ( Design sendiri ) | Jubin hiasan  ( Design sendiri ) | T-Shirt Running man Saiz L | Header | Bookmark + Topup RM5 | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM3 |    2 Felt Bookmark + 2 Vector | Topup Celcom/Maxis RM5 | Topup RM10 | Novel | Brooch Ribbon | 1 Pakaian wanita dari Anaziah Online Boutiqe | 1 Headband dari Anaziah Baby & Kidswear .


Apalagi , Jom memeriahkan lagi GIVEAWAY ni . Support Blogger :)

Thursday, 18 April 2013

Simple Giveaway By Hanis Masturina!



Syarat-Syarat

1)Buat satu entri dan tempekkan banner buruk diatas . Backline ke post ini . 
    2)Follow blog Hanis dan Follow blog sponsor :Aztowel , Aimi , Fasihah , Ibnuismail , FatihahRadhiah , Nini , ArifahLee , Atikah , FiQa Nsz , Adam Faiz .*Wajib


    3)Like fanpage dibawah :*wajib



      4)Follow twitter dibawah*kalau ada



         


      5) Tag sekurang-kurangnya 2 orang dan pastikan mereka tahu!

      6)Hantar link entri korang dibawah ini*link entri bukan blog/tempat lain tidak diterima




      Hadiah-hadiahnya!*gambar
      Header x2 oleh Aimi Muslihah
      Header x2 oleh Ibnuismail Ismail
      Header x3 oleh Radhiah
      cursor nama x3 oleh FiQa Nsz
      cusor nama x5 oleh Adam Faiz
      Topup RM 5 x3 oleh Fasihah Johari
      Topup RM5 x2 oleh Nini
      Topup RM5 x1 oleh Hanis
      charcoal mask from korea x6(1 pmenang x2) oleh Nik Nur Fatihah
      chopstick ataupun souvenir dri Jepun x1 oleh ArifahLee
      bookmark x2 oleh Atikah Dayana
      homemade pin bunga x2 oleh Atikah Dayana
      Tuala x1 oleh Aztowel
      Review blog x5

      35 PEMENANG DICARI!!!


      tag
      azatie
      fiqah
      aimi

      OHSEM Giveaway by Ayna



      Di mana ada kemahuan di situ ada jalan


      Di mana ada Giveaway di situ ada saya..


      1 Mei 2013 

      Blog Anniversary and Giveaway



      Cara Penyertaan :

      1. Save as gambar di bawah tolong jgn link yer (tengkiu) dan post ke entry blog anda..

      2. Jadi follower di blog Ummi dan instagram Ummi (ummchak)

      3. Komenkan penyertaan anda serta link entry di ruangan komen di bawah dan juga insta username anda just utk verification.



      Short Segmen: Like and Win! Part 2



      1. LIKE SINI
      *wajib then comment done bila dah like!
      2. Follow blog INI dan INI.
      3. Like FANPAGE.


      • Buat satu entri bertajuk: Short Segmen: Like and Win! Part 2
      • Copy paste banner ni dan backlink ke sini.
      • Siap! publishkan link entri korang kat comment form di entri fiqa ini sahaja.

      SWEET LIZAHANUM'S GIVEAWAY "Suka-suka nak bagi hadiah........"


      KLIK ---SINI---- UNTUK JOIN


      APA HADIAH YANG PALING ANDA SUKA???


      SAYA SUKA ORANG HADIAHKAN SAYA





      SUPAYA MATA SAYA NAMPAK CUMEL..



      Sunday, 14 April 2013

      Segmen Santai bersama SwA



      Syarat syaratnya:-


      - Buat satu entry tajuk " Segmen Santai bersama SwA ".
      - Copy and paste banner and backlink ke entry ini.
      - Follow tuan tanah. [ wajib ]
      - Like my page [ wajib ] 


      - Klik sini ---> | 1 | 2 | 3 | 5 | [klik sampai habis loading yea ]

      Friday, 12 April 2013

      Experience Giveaway By Miya & Syara


      Syarat :
      • Mestilah ada blog 

      • Follow blog Syara dan blog Miya

      • Like Fanpage Syara dan Miya * ada di bahagian sponsor*

      • Tampal banner yang mintak kaki korang tu dan backlinkkan ke blog syara kalau daripada blog syara dan kalau daripada blog Miya backlink ke blog Miya dan tuliskan quotes untuk kawan korang. Nak cerita? pun boleh. Letak satu gambar kawan korang. Letak gambar yang sweet2 sikit.

      • Tag minimum 3 orang. Tag lagi ramai lagi bagus. Siapa tag paling banyak akan dapat hadiah daripada syara.

      • follow semua sponsor sebab akan dicheck

      • hantarkan link korang sama ada kepada syara atau Miya. Kalau jumpa entry ni dekat Miya backlinks kat Miya, Kalau jumpa daripada syara, backlinks kepada syara :D
        Sponsor 

        Blog :

        Wanny  | Tyha  | Zawiah  | KD  | Arifah  | Eza  | Lia  | Afifah  | SD | Ain | Aina | Iffah | Najwa | Miya | NSMA
        Fanpage :


        (new) 
        Twitter :

             

        Iklan :

        sini , sini , sinisini * tunggu sampai habis loading*




        tag
        -nabila annur-
        cempaka-
        -jom menang-

        The First Giveaway By NOALFA and AIN



        Syarat - syarat penyertaan
        • WAJIB follow blog ALFA dan partner , AIN 
        • Letak blog Alfa dalam bloglist blog korang utk mengetahui perkembangan GA *tak-wajib*
        • Buat satu entry bertajuk "The First Giveaway By NOALFA and AIN"
        • Letak banner comel di atas dalam entry anda dan backlink kan ke GA ini
        • Wajib follow semua syarat yang di sediakan di bawah ! *akan dicek!*
        • Tag sekurang-kurang nya 2 rakan lain dan pastikan mereka tahu .
        • Siap ! Hantar link entry GA korang di komen ENTRY GA ini . sebarang link yang di tinggalkan di Shoutbox tidak akan di ambil kira ! jangan hantar link seperti 'http://leeza-awak.blogspot.com/' ! Hantar di salah seorang penganjur sahaja ! dari mana anda jumpa GA ini , dari situ lah anda harus letakkan ;)

        TAG 
        -DIYANA-
        -CEMPAKA-