Thursday, 11 April 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZRIZHANI

 
 
Syarat-syarat:
1)Mempunyai blog.
2)Follow blog NI dan like NI untuk mengetahui perkembangan GA.
3)Like dan follow sponsor-sponsor(jujur ye)
4)Buat entry yang menarik dan backlink ke entry ini.
5)Kalau rajin tag la kawan dan letak banner di blog(mana tau ada hadiah)
6)Tinggalkan link andatentang GA di bawah entry ini.(komen).

Nota kaki: 
-Menggunakan pakcik random dan saya sendiri.
-Top referral akan memenangi hadiah yang istimewa(akan diupdate)
-Sponsor pun boleh join.
-Pemilihan pemenang berdasarkan entry dan blog yang menarik.Entry menarik tu ikut korang la nak buat macam mane..lari jauh dari segmen ni pun tak pe..Asalkan menarik(peluang dapat hadiah yang ohsemm lagi tinggi)..Tapi kalau malas,copy jela banner tu...


Blog

Eymasu / Radhiah / Atien / Cik Harty / Yaya /  Ain / Wan / Fathin / Aina / Amieza / Yana / Monolog / Saidatul / -Penambahan sponsor

Twitter

Syiera / Atien

Contest

Like sini dan sini jugak.*Contest tamat.

Page







Jom ramai-ramai join...


SENARAI HADIAH

PEMENANG YANG DICARI

SENARAI PESERTA

1 comment:

Diyana Hani said...

thanks dear sudi join hani punya GA..!!
Senarai peserta telah diupdate..Jempot bw.http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-giveaway.html